30 juli

God morgon :)!
Sitter på jobbet, har haft min sista jour inatt :). De boende sover fortfarande, så finns inte mycket annat att göra.
Jag slutar 15, då bär det äntligen av upp till Sunne.
Har egentligen inget mer att skriva. Eller igår fick jag fakturan av cultural care, känns lagom roligt att jag hade räknat fel på si sådär 5000...

Hej så länge

29 juli

Då var det plötsligt bara en månad kvar. Vet inte om det känns bra eller dåligt.
Men en sak som känns jävligt dåligt är i alla fall att jag inte har gjort klart några pappersgrejer. Måste, måste, måste börja snart. (läs nu)

28 juli

Hejhej!
På jobbet igår åkte vi ner till after beachen, jätte roligt var det. Så kul att se de boende så lyckliga och glada för en sån enkel sak :).
Idag blir det också jobb, skulle egentligen ha varit min lediga dag, men de ringde mig igår från nedervåningen på mitt jobb där det är ett korttidsboende och frågade om jag kunde hoppa in. Hade egentligen varit väldigt skönt att vara ledig, men pengar, pengar, pengar. Och så är det bara 10-16. :).

Senare till kvällen blir det kalas för bror min, som fyllde för en månad sen..

Och jag är avundsjuk på alla som är i sunne nuuuuuuuuuuuu!!!!!
Jag skulle egentligen inte ha kommit upp någon dag, eftersom att jag jobbade alla dagar denna veckan. Men så fick jag bytat bort söndagen, så direkt efter jobbet på lördag bär det av för en kväll i alla fall :D.
Det är dansbandsvecka i sunne föresten, jag gillar verkligen inte dansband. Inte min musiksmak alls, men stämmningen där uppe och alla härliga människor. Det är oslagbart :).



26 juli

Herregud, nu är det snart bara en månad kvar. Känns mest bara overkligt.

I alla fall jobbar jag idag med, 15 - 22.

Och jag längtar galet mycket till helgen som kommer bli gryymm! :)

Osammanhängade inlägg, vet. Och lite random bilder såklart.










25 juli

Hej :)!
Idag händer inte allt för mycket, just nu håller jag och mamma på att ordna studentkort. Väldigt sent, jag vet. Men så är det! Sen ska jag ut o rida en sväng, det gör ont i mig när jag tänker på hur få gånger det är kvar som jag kan rida på min älskade häst och när jag tänker på hur få gånger jag kan gosa med världens bästa Happy.

Efter det blir det jobb 15 - 22, äntligen är det slut med alla 12-13 timmars pass, och har bara ett dyngspass kvar! :)

Har sovit väldigt dåligt inatt, p.g.a Viggo, som har väckt mig heeeeeela natten. Här får ni en dålig bild på han sötnosen, han var dock inte sugen på att vara med på kort..


Hoppas ni alla kommer ihåg att ha en tyst minut idag.

Norge <3

Jag tycker alla borde gå in och skriva sitt namn här.

<3

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke.php


Detta är så fruktansvärt hemskt, finns verkligen inga ord.
Vidrigt.

It all ends here

Vart på bio ikväll, såg på Harry Potter. Har på ett sätt egentligen inte viljat se den.
Då jag verkligen är en riktig Harry Potter nörd..och nu har allt tagit slut. Ingen mer film eller bok att vänta, efter att man mer eller mindre har längtat efter det i tio år. Den första boken fick jag 2001, sen dess har jag varit fast. Nu känns det som en bit fattas i mitt liv, att några vänner har lämnat mig föralltid. Haha vilken nörd jag är!

Tycker i alla fall att filmen var grymt bra gjord, och riktigt bra! Men det är såklart mycket missat från boken, men så är det ju alltid :).


bara bilder










22 juli

Haft en väldigt lugn dag, skönt faktiskt. Det enda jag har gjort är att rida, nästan i alla fall.
I morse var tanken att det skulle bli utgång ikväll, men kände mig inte alls sugen. Så bestämde vi oss för bio, men så blev det massa missförstånd, så vi var bokade på en bio som inte fanns haha. Sen skulle jag ha åkt till en kompis i Lur, men blev så himla trött. Så har bara vart hemma denna sega fredagskväll, men kan ju vara skönt det med ibland :). I morgon jobbar jag dygnspass igen..

Det som har hänt i Norge, är något så fruktansvärt hemskt. Kan inte fatta det. Usch! Tänker på alla de drabbade.

20 juli

Var fruktansvärt jobbigt att jobba igår faktiskt, men men måndagens utgång var kanoners :D!
Lägger nog upp lite bilder ikväll kanske :).

Idag blir det i alla fall Grebbestad o sola en stund med Mamma och Evelina :). Sen ikväll ska tjejen som ska ha Gagge testa rida honom och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra!


För övrigt så måste jag börja ta tag i alla au pair grejer, har inte gjort något av allt som ska göras. Känns som det börjar bli dags, är alldeles för snart jag ska åka.

Hej så länge

18 juli

Hejhej!

Idag har jag först vart uppe och ridit gagge i en paddock, gick super! Galoppen i höger varvet var verkligen, åh perfekt <3. Sen åkte jag med mamma till Vann spa, där hon gick på floating som hon fått av mig och min bror när hon fyllde. När hon var klar åkte vi till Grebbestad och åt glass, och nu blir det snart Grebbestad igen. Utgång var det! Måste skynda mig, kommer snart folk hit och vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig.


Gargamel <3

Idag har det inte hänt allt för mycket. Slutade jobba 10.30, sen åkte jag hem. Och har i princip inte gjort något på hela dagen.
Senare på kvällen var jag och mamma hos tjejen som ska Gagge nu när jag är borta, pratade om jaa hur det ska funka o sånt. Väldigt massa blandade känslor. Jag vet verkligen att han kommer få det kanon bra där, tror detta kommer bli helt perfekt för honom! Vilket såklart känns hur bra som helst. Men hela vägen hem satt jag med en stor klump i halsen, ska jag verkligen åka från han i ett helt år, lämna min bästa vän. Just nu vet jag inte hur jag ska klara av det.




Söndag

Nej minsann, blir inga bilder från fredagen :(! Har hänt något med kamern, stod att jag var tvungen att formatera den innan jag kunde göra något med den. Och ja, då klart som fan alla bilder raderades. Gråter lite här, jag som ska ha kort på varenda liten grej jag gör denna sommaren! Kommer ju inte ha en sommar på västkusten förens om två år. Usch, hemskt.
Har åtminstonde en suddig mobilbild.




(Ska fixa en header någon dag, när jag får lust. Är tyvärr så fruktansvärt dålig på det men men. )

:(

För övrigt så har jag världens underbaraste vänner, förstår inte hur jag ska klara mig utan dem i ett år.

jobbiigt

Hej!
Hade en sjuuuukt kul kväll igår, herregud! Haha, ska jobba 24 timmars pass nu, orkar inteeeee. Mår ej bra.
Ah, bilder kommer nog imorgon kanske. MM det var väl det jag hade att säga, hej då.

:(

Ställde klockan extra tidigt idag, så jag skulle hinna rida på min älskade häst. Men nää, då SPÖregnar det. Åh orkar inte.
Vill vara med honom så mycket som möjligt, fattar inte hur jag ska kunna lämna honom i ett år. Han kan jag ju inte säga till att jag kommer hem igen.

14 juli - 45 dagar kvar

Snart dags att åka till jobbet. Ganska snart i alla fall jobbar 10-22.
Så mycket mer än jobb blir det inte idag.
Tänkte bara lägga upp lite bilder från igår, då jag & några kompisar spelade minigolf och käka langos :). Trevligt vareee.








13 juli

Ja, här händer det inte allt för mycket.
Borde egentligen verkligen ha börjat skicka in papper o grejer men nej. Har knappt tänkt på au-pair grejerna alls faktiskt.

Min allra bästa vän ska också åka iväg som au-pair, hon skulle egentligen ha åkt lite senare än mig. Men det har blivit ändrat nu, så vi åker samma dag :D! Och hon har hamnat i New York, så vi kommer inte vara så jätte långt ifrån varandra!! Sååååå lycklig! :D

Annars då? Jo, sommaren rullar på, jobb, fest, sol, bad, osv osv. Älskar't.

(för övrigt är det min fars födelsedag, så grattis till han :) )


9 Juli

Här har det verkligen inte hänt mycket! Har inte riktigt tänkt på att uppdatera och så har det vart rätt mycket nu det senaste Peace & Love (som var så SJUKT GALET kul så det inte är sant) , börjat jobba o.s.v.

Men på au-pair fronten har det hänt ganska mycket må jag säga, jag har fått min värdfamilj!
En familj precis utanför Washington DC, med två killar 5 och 8 år. Den äldre av dem har ett lättare handikapp.
Så nu åker alltså jag till USA 29 augusti....kan inte fatta det. Meen det blir nog bra ska ni se :).

Bara så mycket att fixa nu innan, vet inte hur jag ska hinna. Meen det ska nog lösa sig de också :)

Hej så länge